Sveriges bästa länkkatalog smyglanserad / by

Skärmklipp

Nu smyglanserar vi SveaSajter.com vars mål är att bli Sveriges bästa länkkatalog både för dom som vill hitta nya spännande sajter och för dom som äger sajter och vill få ut mer av sin marknadsföring.

Att lägga till sin hemsida eller blogg är helt gratis och det är inget krav på att man ska länka tillbaka men dom som väljer att göra det kommer bland annat att synas i vår VIP katalog, att synas under dom enskilda sajterna som relaterade VIP partners inom samma kategori  och kanske viktigast av allt att slumpmässigt visas på många andra sidor som MediaClever har byggt upp samt kommer att bygga upp.

Kort sagt får en VIP medlem som länkar tillbaka mycket mer synlighet och länk kraft både från sveasajter och dess undersidor men framförallt från många andra sidor också. Har du en hemsida eller blogg, lägg till den i katalogen det kommer garanterat att gynna din sajt!

Sajten är inte 100% klar (därför vi smygstartar den) så ha lite förståelse om något skulle gå fel men i stort sett ska allt fungera. Det som är kvar är backend utvecklingar som ska förbättra sajten och dess funktion samt lite nya funktioner som ska introduceras för alla.

Hälsningar 
Ermin

Leave a comment

Your email address will not be published.